El diumenge 24/09 es realitzarà la tradicional Marxa Ciclista de les festes del Tiana-Pont Vell.Organitzat per el Pame Ripollet

L’inici de l’acte serà a les 10:30h inscripció a la Jugateca Ambiental del Brollador del Parc dels Pinetons i a les 11:00h la sortida.

Com cada any col·laborem en la marxa amb diferents ciclistes realitzant tasques de control dels participants dins el grup (bici escombra, consells, etc).

Aquesta activitat es troba dins els actes de les Festes de la Tardor, es tracta d’una passejada pels carrers de Ripollet sense competició.

Hi haurà un obsequi per a totes que participin a la passejada.

Començarà a les 11h a la Jugatecambiental del Parc Pinetons i acabarà a l’escola Tiana. Un cop finalitzi l’acte, es farà una botifarrada amb els participants i el públic assistent.

El Club Ciclista Ripollet col·labora en el desenvolupament de la marxa com a personal de control per augmentar la seguretat durant el recorregut. A més hi haurà personal de la Creu Roja i la Policia Local.

La inscripció és totalment Gratuïta i es fa el mateix dia de la prova a partir de les 10:30 hores a la Jugatecambiental del Parc Pinetons.

circuit_marxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*