Aquest cap de setmana es va celebrar la Junta Ordinària del Club Ciclista Ripollet, ús podem avançar que es van aprovar novetats per aquest any, que segur que agradaran molt.

Tanmateix des de la Junta presidida per Toni Casamitjana, ens volen expressar un agraïment per la forta assistència i participació que hi va haver. Unes 25 persones van passar en algun moment per la reunió.

Properament ús presentarem el calendari de sortides de la temporada 2018 confeccionat per el soci Josep Remolà i el president Toni Casamitjana, pensat i fet per que qualsevol soci, pugui gaudir de les sortides programades.

 

Esperem seguir comptant amb la vostra participació durant tot l’any, i estigueu atents a les novetats que poc anirem desvetllant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*