Última sortida del Calendari social del Club Ciclista Ripollet, aquest any i degut a la Covid-19 no es podrà celebrar el tancament de temporada com s’ha fet sempre. Tot i això, no deixarem de donar pedals i compartir una estona d’esport.

2020-03-01 Sant Julia d Alfou (Abans de la pandèmia)
  • Data: Dissabte 24 o Diumenge 25 d’octubre a les 09:00h (davant la Biblioteca de Ripollet).
  • Distància: 73 Quilometres.
  • Recorregut: Ripollet, Santiga, Mollet, Martorelles, Montornès, Vilanova, La Roca, Cardedeu Est, Llinars, Sant Julià d’Alfou.
    Tornada desfem camí.

Tot i ser la última sortida del Calendari, els membres del Club aniran proposant sortides que intentarem anar publicant amb temps, per així fer partícips els seguidors i aficionats que no estan en els grups de WhatsApp.

Ànims i força!