Ja queden poques sortides per completar el Calendari d’excursions, organitzat pel Club Ciclista Ripollet d’aquest any 2021.
Amb una forta participació, volem que la gent s’animi i segueixi participant i compartint l’afició per la bici. Recordeu que durant tota la temporada les sortides les podeu realitzar tant en dissabte com en diumenge, tant si sou socis, com aficionats, o amb ganes de donar pedals i conèixer gent. Aquest cap de setmana això és el que us hem preparat:

  • Data: Dissabte 16 o Diumenge 17 d’octubre de 2021 a les 08:00h (davant la Biblioteca de Ripollet).
  • Distància: 74 Quilometres.
  • Recorregut: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí, Les Fonts, Terrassa, Viladecavalls, Olesa-Vacarises, Urb. Rives Blaves, Santa Maria de Villalba, Alt El Suro, Ullastrell, Alt Els Onze, Urb. Vallès Park.
    Tornada per Rubí, Mirasol, Sant Cugat, Cerdanyola i Ripollet.

No ús ho perdeu!