Brevet 300 Memorial Manuel Ángel Blázquez

Us presentem la II Brevet Club Ciclista Ripollet. Memorial Manuel Angel Blázquez. Un homenatge al nostre company, amic i soci del club  “Manu”, que ens va deixar l’any 2021.

Manuel Ángel Blázquez Domingo

Al “Manu” li agradava el ciclisme. Especialment gaudia del cicloturisme i de la llarga distància. Va fer multitud de brevets, entre les que destacaríem  la París Brest Paris, la London Edimburg London, la Madrid Gijón Madrid, la Lleida Lleó Lleida, la Barcelona Perpinya Barcelona i moltes altres de diferents distàncies. Ben segur que alguns de vosaltres heu compartit quilòmetres en la seva companyia fent les brevets de Manresa, Randonneurs Catalunya, Sant Feliu, La Fuliola, Granollers, Tàrrega, El Pla, Calaf, la Lepertel…

La II Brevet Club Ciclista Ripollet després de l’exit de la passada edició vol seguir homenatgen al “Manu” cicloturista i company de pedalades, però, molt especialment, vol recordar al “Manu” persona. Com a breveter era molt gran, però com amic i company, encara era millor.

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

L’itinerari, de 301 Km i 4.300 m de desnivell positiu travessa comarques de Barcelona i Girona que al “Manu” li agradava recórrer. Us aproparà a paratges que segur  

us agradaran: Gallecs, Cingles de Bertí, Sant Miquel del Fai, les Guilleries, Collsacabra, Pantà de Sau, Rupit, Serralada del Montseny… 

En aquesta edició s’ha modificat parcialment el recorregut respecte al de l’any 2022. La principal novetat és que ens endinsarem en el massís del Montseny pujant fins a Santa Fe.

La brevet us sorprendrà pel seu itinerari, us permetrà gaudir del veritable cicloturisme i us servirà com a una molt bona preparació per als reptes de llarga distància d’enguany, com la PBP 23.  US HI ESPEREM!!!

Itinerari:
Wikiloc | Ruta Brevet CC Ripollet 2023
Full de Ruta:

Informacions 

En el moment de fer la inscripció és molt important omplir les vostres dades personals correctament  (sobretot adreça, nom complert i correu electrònic) per tal de poder enviar-vos posteriorment la vostra credencial homologada. Per poder inscriure’s a la prova i obtenir l’homologació caldrà disposar de llicència federativa. El pagament de 10€ inclou la credencial, el full de ruta, el track i el dret a homologació. Al tractar-se d’una brevet, d’una excursió personal, l’itinerari  no està senyalitzat. La circulació està en tot moment oberta al trànsit i cal respectar les normes de circulació. Recordem que NO és una prova competitiva i per aquest motiu no es publicaran temps ni ordre d’arribada.
Des del portal d’inscripció podeu comprar la medalla. La medalla té un cost de 10€ addicionals que s’han d’afegir als 10€ de la inscripció.

Data: Dissabte, 27 de Maig de 2023 a les 6 hores.

Lloc: Poliesportiu Municipal d’Esports de Ripollet.

Carrer de Magallanes, 22-26 Maps

Ripollet

Preu 10€ El pagament inclou la credencial, el full de ruta, el track i el dret a homologació.

Aquest any tenim una sorpresa! Pastes a la sortida per els participans, i un obsequi de record:

Places disponibles: 100

Inscripcions: https://www.inscribirme.com/iibrevetclubciclistaripolletmemorialmanuelangelblazquez

NO ES FARAN REEMBORSAMENTS.

TANQUEM INSCRIPCIONS EL DIA 24 DE MAIG A LES 24 HORES

Que es una brevet? Aquí més info: https://youtu.be/4_zC7qQOBVQ