Brevet 300 Memorial Manuel Ángel Blázquez

Us presentem la I Brevet Club Ciclista Ripollet. Memorial Manuel Angel Blázquez. Un homenatge al nostre company, amic i soci del club  “Manu”, que ens va deixar l’any 2021.

Manuel Ángel Blázquez Domingo

Al “Manu” li agradava el ciclisme. Especialment gaudia del cicloturisme i de la llarga distància. Va fer multitud de brevets, entre les que destacaríem  la París Brest Paris, la London Edimburg London, la Madrid Gijón Madrid, la Lleida Lleó Lleida, la Barcelona Perpinya Barcelona i moltes altres de diferents distàncies. Ben segur que alguns de vosaltres heu compartit quilòmetres en la seva companyia fent les brevets de Manresa, Randonneurs Catalunya, Sant Feliu, La Fuliola, Granollers, Tàrrega, El Pla, Calaf, la Lepertel…

La I Brevet Club Ciclista Ripollet vol retre homenatge al “Manu” cicloturista i company de pedalades, però, molt especialment, vol recordar al “Manu” persona. Com a breveter era molt gran, però com amic i company, encara era millor.

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

L’itinerari, de 302 Km i 4400m de desnivell positiu, travessa paratges de  comarques de Barcelona i Girona que al “Manu” li  agradava recórrer. Us acostarà a indrets que segur que us sorprendran: Gallecs, Cingles de Bertí,  Sant Miquel del Fai, Les Guilleries,  Collsacabra, Rupit, La vall de Llémena… Pedalareu  per, aproximadament, 60 km de pistes asfaltades vorejant els pantans de Sau i Susqueda on podreu gaudir del veritable cicloturisme.

Itinerari:

https://www.openrunner.com/r/14273294

Informacions 

Data: Dissabte, 30 Abril 2022 a les 6 hores

Lloc: Poliesportiu Municipal d’Esports de Ripollet

Carrer de Magallanes, 22-26

Ripollet

Preu 10€ El pagament inclou la credencial, el full de ruta, el track i el dret a homologació.

Inscripcions: https://www.inscribirme.com/ibrevetclubciclistaripolletmemorialmanuelangelblazquez

Que es una brevet? Aquí més info: https://youtu.be/4_zC7qQOBVQ